Arkiva e etiketave: alkaline

Dieta alkaline. Ushqimet e duhura dhe benefitet e saj

Dieta alkaline bazohet në presupozimin se organizmi ynë është i programuar për të funksionuar mirë në një mjedis alkalin, ndërsa ushqyerja jonë, shumë e pasur me produkte të përpunuara ose me origjinë shtazore, ka në  fakt efekt acidifikues, të...