Arkiva e etiketave: Alba Çobaj

Sot, receta e sallatës dhe ëmbëlsirës vjen nga Alba...

E njohur më së shumti si ish-banorja e ‘Big Brother’, Alba Çobaj që njëkohësisht punon edhe si gazetare, herë pas herë zgjedh të ndajë me publikun recetat apo pjatat që gatuan. Më herët ajo është shprehur se jeton vetëm prandaj...