Arkiva e etiketave: ACE

Ky lëng quhet ACE dhe është nderi më i...

Lëngu ACE quhet ndryshe pija e një shëndeti të mirë: ai përmban portokall, karota dhe limon për të siguruar gjithë vitaminat që i duhen trupit gjatë ditës. Përgatitja e tij është e thjeshtë, mjafton të shtrydhni frutat dhe sipas...