Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: A mund të rrëzoj kilogramët nga gjysma e poshtme e trupit? 11 këshilla nga Blerina Bombaj

A mund të rrëzoj kilogramët nga gjysma e poshtme...

Një pjesë e mirë e femrave vuajnë nga shtimi i peshës vetem në zonën e vitheve dhe kofshëve e cila shoqërohet edhe me prezencë të celulitit. Kjo është një dukuri e përcaktuar gjenetikisht si dhe nga rregullimi hormonal, megjithatë...