Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: A është toni i konservuar vërtet i shëndetshëm? Ja çfarë thonë nutricionistët

A është toni i konservuar vërtet i shëndetshëm? Ja...

Konservat e tonit të peshkut, le të themi që janë një mënyrë dembele për ta përfshirë peshkun në dietën tuaj. Sepse në të kundërt ju do të shijonit peshk të vërtetë (që mban pak erë dhe kërkon kohë për...