Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: A duhet të vazhdojmë të shpenzojmë për pastat që na “zbardhin” dhëmbët?

A duhet të vazhdojmë të shpenzojmë për pastat që...

Prodhimi i pastës së dhëmbëve për hir të së vërtetës nuk është një proces i komplikuar teknologjikisht. Pasta e shtrenjtë e dhëmbëve është vetëm rezultat i marketingut të duhur dhe jo faktit se do të bëjë ndonjë mrekulli në...