Arkiva e etiketave: A duhet të mbaj maskë për t’u mbrojtur?

A duhet të mbaj maskë për t’u mbrojtur?

Organizata Botërore e Shëndetësisë rekomandon të mbani një maskë vetëm nëse dyshoni se mund të jeni infektuar më Koronavirusin e ri dhe keni simptoma të tilla si kollë, tështitje ose nëse jeni duke u kujdesur për një person të...