Arkiva e etiketave: A duhet të marr suplemente të vitaminës D?

A duhet të marr suplemente të vitaminës D?

Vitamina D në bashkëveprim me fosforin dhe kalciumin ndihmojnë për të pasur kocka dhe muskuj të shëndetshëm. Gjithashtu, vitamina D ka rol mjaft të rëndësishëm në forcimin(ndërtimin) e kockave dhe për pasojë parandalimin e patologjive të tilla si rakitizmi,...