Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: 9 mënyra si të rrisni imunitetin në kushtet e karantinës

9 mënyra si të rrisni imunitetin në kushtet e...

Kujdesuni për imunitetin tuaj dhe trupi do ju falenderojë! Çfarë mund të bëni në kushtet e karantinës? Neps ju sugjeron 9 pika fare të thjeshta: Mos pini duhan Bëni ushtrime përditë Hani më shumë fruta, perime, fara dhe fruta...