Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: 8 ushqimet e shëndetshme që vera na sjell me vete

8 ushqimet e shëndetshme që vera na sjell me...

Ja tetë prej ushqimeve që duhen konsumuar në stinën e verës : 1.Misri Dy antioksidantët që ndodhen tek misri, lutein dhe zeaksantinë, na ndihmojnë kundër rrezeve dëmtuese të diellit. Për sytë, ato janë si syze dielli natyrale. 2. Kafe...