Arkiva e etiketave: 8 rregulla bazë për ty që shkon në palestër

8 rregulla bazë për ty që shkon në palestër

Nëse e frekuentoni palestrën, atëherë jeni në artikullin e duhur. Duke qenë se palestra është një ambient i përbashkët, shpesh me çuna e goca bashkë, është e rëndësishme dhe deri diku e domosdoshme që të zbatoni disa parime etike...