Arkiva e etiketave: 8 llojet e djathërave më të shëndetshëm

8 llojet e djathërave më të shëndetshëm

Cili është djathi yt i preferuar? Ne ju rendisim sot në Neps.al 8 prej llojeve më të shijshme, por njëkohësisht edhe të shëndetshme për ju: Mozzarella Mozzarella është një djathë i butë dhe me më pak kripë ose kalori...