Arkiva e etiketave: 8 arsye pse ka ardhur koha të lëvizësh me bicikletë në qytet

8 arsye pse ka ardhur koha të lëvizësh me...

Epo të gjithë biem dakord se trafiku sidomos në kryeqytet është shqetësues, i lodhshëm dhe deri diku i padurueshëm. Fatmirësisht kohët e fundit vihet re një përmirësim përsa i takon  hapsirave të dedikuara ndaj bicikletave. Prandaj nëse ke një...