Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: 7 rastet kur duhet të lani me PATJETER duart tuaja

7 rastet kur duhet të lani me PATJETER duart...

Higjiena e duarve është mënyra më e thjeshtë dhe më efektive e parandalimit të përhapjes së sëmundjeve infektive nëpërmjet baktereve/viruseve që transmetohen nga duart e papastra. Ja disa rekomandime nga OBSH(Organizata Botërore e Shëndetësisë) për të minimizuar rrezikun e...