Arkiva e etiketave: 6 ushqimet që reduktojnë rrezikun nga e të prekurit nga ekzema

6 ushqimet që reduktojnë rrezikun nga e të prekurit...

Ekzema është një gjendje ku pjesë të caktuara të lëkurës përflaken, bëhen të kuqe, çahen dhe ju kruhen. Ushqimet që konsiderohen miqësore me ekzemën mund të shkaktojnë “ndezje” tek ata që janë alergjikë ndaj tyre. Çfarë ushqimesh rekomandohen:  Salmoni...