Arkiva e etiketave: 6 ushqimet që duhet të konsumoni gjatë menstruacioneve dhe 4 që duhet të shmangni

6 ushqimet që duhet të konsumoni gjatë menstruacioneve dhe...

Nevojat ushqyese të grave ndryshojnë gjatë gjithë ciklit menstrual dhe luhatja e hormoneve është arsyeja e vetme për këtë. Gratë gjithashtu humbin minerale thelbësore dhe vitamina përmes gjakderdhjes. Për t’i rikthyer këto humbje, ekspertët rekomandojnë një dietë të ekuilibruar...