Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: 6 ushqimet më të mira që reduktojnë fryrjen e barkut dhe gazrat

6 ushqimet më të mira që reduktojnë fryrjen e...

Fryrja e barkut është shumë e zakonshme. Rreth 16-30% e njerëzve thonë se e përjetojnë atë rregullisht. Cilat janë ushqimet më të mira në këtë drejtim? 1.Kosi Eshtë i mbushur me baktere të mira, probiotikë që popullojnë traktin tuaj...