Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: 6 këshilla si të përballeni me stresin e shkaktuar nga COVID-19

6 këshilla si të përballeni me stresin e shkaktuar...

Në këto ditë më shumë se kurrë është e rëndësishme të ruajmë qetësinë dhe t’i shpëtojmë sa mundemi stresit nga COVID-19. Duke qenë se na është kërkuar që pjesën më të madhe të kohës (ose plotësisht) të qendrojmë në...