Arkiva e etiketave: 6 gjërat që i ndodhin trupit tuaj nëse konsumoni çdo ditë lëng selinoje!

6 gjërat që i ndodhin trupit tuaj nëse konsumoni...

Selinoja është shumë e pasur në fibra, gjë që na bën të ndihemi të plotësuar për një kohë të gjatë. Lëngu i selinosë përmban shumë pak sheqer dhe kalori. Më poshtë ju rendisim disa përfitime që merrni nga konsumi...