Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: 5 shenjat që paralajmërojnë se hormonet po ju shtojnë në peshë

5 shenjat që paralajmërojnë se hormonet po ju shtojnë...

Para se t’i drejtoheni mjekut që t’ju rekomandojë ilaçe për djegien e dhjamit përreth belit, duhet të dini që ka mënyra natyrale për të normalizuar nivelet e hormoneve. Duke kufizuar sheqerin, eliminuar ushqimet e përpunuara nga dieta dhe kufizimi...