Arkiva e etiketave: 4 lëngjet e fruta-perimeve që janë ilaç për trupin tuaj!

4 lëngjet e fruta-perimeve që janë ilaç për trupin...

Lëngu i frutave i freskët është ideal për një detoks të thjeshtë. Secili prej lëngjeve që përgatiten në çast, janë të pasura më nutrientë që pastrojnë, forcojnë dhe i japin energji organizmit tuaj. Lëngu i frutave apo perimeve nuk...