Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: 4 dobitë e mëdha që marrim prej ushqimeve lejla

4 dobitë e mëdha që marrim prej ushqimeve lejla

Frutat dhe perimet lejla janë një dhuratë në dietën tonë sepse përmbajnë disa antioksidantë të fuqishëm të quajtur antocianina. Antocianinat janë shumë të fuqishme sepse shkatërrojnë radikalet e lira para se ato të dëmtojnë qelizat e shëndetshme të trupit....