Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: 4 arsye përse të flini gjumë pa ngrënë është një ide e keqe

4 arsye përse të flini gjumë pa ngrënë është...

Të qenit i uritur ka një efekt negativ në të mësuar dhe punuar dhe madje mund të shkaktojë depresion, thonë studiuesit. Shumë persona akoma mendojnë se të shkosh i uritur në shtrat është një ide e mirë sepse kjo...