Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: 3 përfitimet që këmbët tuaja do të kenë nga listerina

3 përfitimet që këmbët tuaja do të kenë nga...

Listerina fillimisht u zhvillua si një antiseptik kirurgjik dhe ka provuar të jetë diçka “rregulluese” me kalimin e viteve. Nëse këmbët tuaja po ju japin probleme, në të vërtetë ka disa gjëra të mira që listerina mund të bëjë...