Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: 3 këshilla si të kujdeseni në distancë për gjyshin/gjyshen tuaj

3 këshilla si të kujdeseni në distancë për gjyshin/gjyshen...

A keni prindër/gjyshër të cilët nuk jetojnë në të njëjtën banesë me ju? Ja disa këshilla si t’i ndihmoni ata gjatë kësaj periudhe: Konsultohuni me mjekun e familjes Informohuni mbi medikamentet që ata marrin dhe kujdesuni që të mos...