Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: 28 ditore

Shkurti erdhi. Sfida 28 ditore që duhet të bëni...

Muaji shkurt sapo ka nisur dhe nëse keni ndërmend të bëni një ndryshim me trupin tuaj është momenti i duhur. Stina e verës është më afër dhe së shpejti do të do të na duhet ta ekspozojmë veten pak...