Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: 2 metoda të vjetra

2 metoda të vjetra, por efikase për të shpëtuar...

Variçet janë një shenjë që kemi një qarkulilm të dobët të gjakut dhe ky është një problem që zakonisht ndodh tek gratë. Këtu në neps.al do t’ju prezantojmë 2 alternativa me të cilat ju mund t’i zbehni dukshëm venat...