Arkiva e etiketave: 12 kokrra aspirinë dhe lëngu i 1 limoni për maskën më brilante që ka provuar fytyra juaj!

12 kokrra aspirinë dhe lëngu i 1 limoni për...

Aspirina dhe lëngu i limonit janë perfekte për fytyrën tuaj. Kjo pasi aspirica përmban acid salicitik dhe vepron si një peeling natyral. Nga ana tjetër lëngu i limonit ka vitaminë C që minimizon dëmet që dielli shkakton në lëkurën...