Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: 11 tetori

11 tetori, Dita Botërore e Obezitetit. 7 fakte që...

Dita Botërore e Obezitetit ka si objektiv kryesor gjetjen e një zgjidhjeje për krizën e obezitetit, rritjen e vëmendjes, përmirësimin e politikave adresuar gjetjes së zgjidhjeve për trajtimin e obezitetit dhe parandalimin e tij.  Fakte mbi obezitetin: • Të...