Arkiva e etiketave: 10 shkaqet e mungesës së vitaminës D në trupin tonë dhe cilat janë ushqimet që e kanë me tepri atë

10 shkaqet e mungesës së vitaminës D në trupin...

Ҫfarë është Vitamina D? Vitamina D quhet ndryshe edhe vitamina e Diellit. Ajo është një element i rëndësishëm për shëndetin kockor dhe jo vetëm. Trupi ynë e siguron vitaminën D nëpërmjet ekspozimit në diell (rrezet UV-B) dhe dietës ushqimore....