Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Për mëngjeset apo pasditet, reçeli i mollës përgatitur nga duart tuaja është kurdoherë një zgjedhje e mirë!
Pastrojmë mollët dhe i presim në feta të trasha.
Panxharin e grini me rende.
Në një tenxhere shtoni lëkurën dhe lëngun e limonit, sheqerin, xhenxhefilin dhe rozmarinën.
Shtoni mollët dhe panxharin.
I përzieni mirë dhe i lini të ziejnë për 20 minuta me temperaturë të ulët.
Hiqni degën e rozmarinës dhe mbushni kavanozët duke shtuar nga një gjethe barbarozë.
Kthejini me kokë poshtë derisa të ftohen plotësisht. I ruani në frigorifer ose në vende të errëta, larg dritës së diellit.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment