Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Sugjerojmë:
Ndajeni kremin e djathit në tri tasa të vegjël. Tek tasi i parë shtoni 1 lugë gjelle mjaltë, tek tjetra çokollatën e shkrirë dhe tek e fundit mjaltin e mbetur dhe ngjyruesin ushqimor.
Trazojeni secilën derisa përbërësit të jenë mirë kombinuar me njëri-tjetrin.
Lajini mirë mollët dhe i prisni në feta rrumbullake.
I vendosni nëpër pjata dhe sipas dëshirës vendosni tek fetët e mollët, mbushjet që përgatitët. Në fund i shtoni copëzat e çokollatës për dekor. Ju bëftë mirë!
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment