Sugjerojmë:

Do të dashuroheni pas këtyre biskotave me kanellë dhe krem tartari

Ingredientët

  • Miell
  • 2 lugë çaji krem tartari
  • 1lugë çaji sode buke
  • 1/2 lugë çaji kripë
  • 1 filxhan gjalpë të pakripur
  • 1 1/4 filxhan sheqer
  • 1/2 filxhan sheqer kaf
  • 2 vezë të mëdha
  • 2 lugë çaji kanellë

Udhëzimet

1

Ngroheni furrën në 180 gradë.

2

Vendosni 2 pllaka të mëdha pjekjeje me letër pergamene.

3

Në një tas të mesëm, futeni së bashku miellin, kremin e tartrës, sodën e pjekjes dhe kripën.

4

Në një tas të veçantë duke përdorur një mikser dore, hidhni gjalpë me 1 filxhan sheqer të grimcuar dhe sheqer kaf deri sa të bëhet si masë.

5

Shtoni vezë dhe përzijini deri sa të kombinohen.

6

Në një tas të cekët, kombinoni ¼ filxhan sheqer me kanellë.

7

Rrotulloni brumin në topa, pastaj rrokullisini topat në sheqerin me kanelle.

8

Organizoni biskotat në fletët e pjekjes.

Lini një koment