KËSHILLA

Disa sekrete si të ndihemi mirë me veten çdo ditë!

Nëse ndiheni mirë me veten, do të ndihemi mirë me gjithçka që ju rrethon. Një shëndet i mirë fizik dhe mendor, është ajo çka Neps nënvizon vazhdimisht në artikujt e saj.

Për ta arritur këtë, mjaftojnë disa sekrete të vogla në dukje, por që në thelb kanë një rëndësi të madhe.

Ja 12 pika që duhet t’i keni parasysh në çdo ditë që kalon:

 • Lëviz trupin. Bëj stërvitje ose kërce
 • Hani ushqime ku mbizotëron ngjyra jeshile
 • Duhet të mësoni t’i flisni mirë vetes suaj. Jepi kurajo dhe motiv.
 • Buzëqesh dhe qesh më shpesh
 • Medito
 • Shpenzoje kohën me njerëz pozitivë
 • Dil jashtë nga zona jote e rehatisë
 • Merr disa rreze dielli
 • Gjumin duhet ta keni prioritet
 • Bëni diçka të mirë, për dikë tjetër
 • Ul dhe shkruaj tri gjëra për të cilat je mirënjohëse
 • Mos mbaj mërira/neps.al 

Image result for happy girl

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply