Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ngrohni furrën.
Përgatsini një tigan me një letër pergamene dhe vendoseni mënjanë.
Pritini biskotat në gjysëm dhe vendosini në fletën e pjekjes.
Vendosni çokollaten siper dhe futeni të ngrohet rreth 30 sekonda, ose derisa çokollata fillon të shkrihet.
Mbuloni çokollatën e bardhë me bonbone.
Kthejeni tavën në furrë dhe lereni për 1-2 minuta, derisa bonbonet të jenë pjekur.
Hiqeni tiganin nga furra.
Shtoni manaferra dhe karamel në çdo copë bonbone.
Hidhni biskotat e mbetura sipër dhe sherbejini menjëherë.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment