Qofte me perime dhe gjizë
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
Sugjerojmë:
Shtroni një tavë me letër pergamene.
Në një tas të madh duke përdorur një mikser dore hidhni kremin sa të marrë formë të ngurtë.
Në një tjetër tas të madh hidhni kremin e djathit dhe kremin e kosit, pastaj shtoni sheqer pluhur, vanilje, dhe kripë.
Përzjeni kremrat e djathiit me vzët dhe krijoni një masë.
Hidhnicopat e Oreos dhe vendosnii në tavë të përgatitura.
Derdhni përzierjen e djathit të kremrave mbi to me një shpatull.
Shtoni sipër Oreot e grimcuara dhe futeni në frigorifer të ngrijë për 4 orë.
Kur të jetë ngrirë spërkateni me çokollatëne e shkrirë dhe shërbejeni menjëherë.
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
1. Filetot e merlucit pritini në copa të mëdha, hidhini erëza, kripë e piper të zi sipas shijes dhe spërkateni me lëng limoni. Pastaj rrotulloheni nëpër përzierjen e miellit me piper të kuq të bluar, lëshojeni në vaj të...
Në një tigan më yndyrë skuqim djathin të lyer me miell nga të dy anët. Në po atë yndyrë kaurdisim miellin e misrit dhe të grurit. Pasi mielli ka ndryshuar pak ngjyrë shtojmë thelpinjtë e hudhrës dhe ujin. E...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment