Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
1.Shtrini petat në tavën e pjekjes.
2.Ngroheni furrën në 200 gradë C.
3.Hapni secilën prej petave dhe vendosni ato në një sipërfaqe me miell.
4.Priteni çdo petë në gjysmë dhe mbulojeni me Nutella.
5.Në një tas hidhni vezen dhe tundeni, pastaj me anë të një furçe lyejeni petën e sipërme.
6.Vendosini të piqen për 15 deri në 20 minuta.
7.Hiqini nga furra pasi të jenë fryrë dhe të kenë marrë ngjyrë kafe të artë.
8.Sherbejini me Nutella dhe sheqer pluhur sipër.
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Qëro dhe prej kastravecët në feta shumë të holla ose gri i trashë. Vendosi në një tas, shto pak kripë dhe lëri 5 minuta të nxjerrin ujin e tepërt. Ndërkohë, përziej kosin me hudhrën, lëngun e limonit, pak kripë,...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment