Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Sugjerojmë:
Në një enë bashkoni miellin dhe kripën. Ngadalë shtoni ujin dhe punoni mirë masën.
Shtoni vajin dhe punojeni sërish me duar. Lëreni brumin të vijë për 10-15 minuta duke e mbuluar me një peshqir të pastër.
Pasi të ketë ardhur brumi, bëni kuleçë të vegjël të cilët mund t’i hapni me okllai.
Brenda i mbushni me mbushjen që keni përgatitur më parë duke skuqur qepën me domatet dhe pak kripë.
Vendosni byreçkat në një tepsi të cilën e keni lyer më parë me vaj.
I fusni në furrë për 30 minuta në temperaturë 190 gradë celsius.
Servirini të ngrohta. Ju bëftë mirë!
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment