1.Bashkoni miellin, qumështin, vezët dhe majanë duke i zënë brumë me duar. Më pas shtoni kripën, shtoni gradualisht sheqerin dhe në fund rumin e gjalpin. 2.Vazhdoni të punoni brumin përreth 20 minuta derisa masa të jetë e butë, por konsistente. 3.Lëreni të pushojë për 20-25 minuta dhe ndajeni në copa nga 50 gram secila. Krijoni forma të vogla buke me të trasha në skaje dhe pak të shtypura në mes, pra në formën e një butoni. 4.Lëreni të vijë derisa të dyfishojë vëllimin, në një ambient me temperaturë 27 gradë C. 5.Para se ta fusni në furrë, spërkatini paninet me miell. Piqeni për 16-17 minuta në 180 gradë Celsius duke vendosur një enë të vogël me ujë në furrë për të bërë avull. 6.Spërkatini paninet me sheqer pluhur dhe servirini.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Lini një koment