1.Në një enë hidhni përbërësit për brumin pa mocarelën, përzijini mirë deri sa të formohet një masë homogjene brumi i butë.
2.Hidheni brumin në një hapësirë me pak miell dhe ngjesheni me dorë.
3.Lëreni brumin të vijë pak dhe më pas hapeni sërish me dorë në formë rrumbullake.
4.Me anë të prerëse brumi krijoni në mënyrë të rregullt disa prerje tek brumi që mund të jenë në katrorë të vegjël në mënyrë që të futen mes ndarjeve copat e mocarelës.
5.Ndërkohë përgatisni salcën e hudhrës duke përzierë në një enë përbërësit.
6.Hidheni salcën e krijuar sipër brumit dhe sigurohuni të futet edhe në çarjet që kemi krijuar.
7.Pasi mbaroni me salcën hidhni sipër mocarelën e prerë në copa të barabarta duke e vendosur mes të çarave të brumit.
8.Shtoni pak borzilok sipër dhe futeni në 200 gradë C për rreth 20 -25 minuta.
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
1️⃣ Shkrirja e çokollatës Shkrini çokollatën në banjë-mari ose në mikrovalë me intervale të shkurtra, duke e përzier herë pas here. Lëreni të ftohet pak. 2️⃣ Përgatitja e vezëve Rrihni të verdhat e vezëve me sheqerin dhe vaniljen derisa...
Lini një koment