Hidheni brokolin në një tenxhere me ujë dhe vendoseni në zjarr të ziejë për rreth 5 minuta. Më pas shpëlajini me ujë të ftohtë. Shtoni vezët dhe bukën e copëtuar në një tas të madh dhe përzijini mirë që të kombinohen plotësisht. Hidhni më pas qepën, majonezën, djathin, lëngun e limonit, pak kripë dhe piper të zi. Shtoni brokolin e gatuar dhe përzijeini mirë të gjithë përbërësit. Mbushni format e kifleve me masën e përgatitur . Vendosini në furrë të piqen për rreth 25 minuta në temperaturën 175 gradë.
1. Përgatitja e shurupit Shurupi është baza që jep ëmbëlsinë e hallvës. Në një tenxhere, shtoni ujin dhe sheqerin. Vendoseni në zjarr mesatar dhe përziejeni derisa sheqeri të tretet plotësisht. Kur të fillojë të vlojë, ulni zjarrin dhe lëreni...
Fasulet janë një ushqim i shëndetshëm dhe i shijshëm, por koha e gjatë e gatimit mund të jetë sfiduese, sidomos kur nxitoni. Fatmirësisht, ka një truk të thjeshtë që do t’ju ndihmojë të kurseni kohë! Nëse keni harruar t’i...
Përzierja e përbërësve Në një tas të madh, përziejmë mishin e grirë me karrotën, qepën, hudhrën, majdanozin dhe bukën e thërrmuar. Shtojmë vezën dhe erëzat sipas shijes dhe i përziejmë mirë derisa të bashkohen. Formimi i qofteve Formojmë qoftet...
Lini një koment