Qofte me perime dhe gjizë
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
Sugjerojmë:
Hidheni brokolin në një tenxhere me ujë dhe vendoseni në zjarr të ziejë për rreth 5 minuta.
Më pas shpëlajini me ujë të ftohtë.
Shtoni vezët dhe bukën e copëtuar në një tas të madh dhe përzijini mirë që të kombinohen plotësisht.
Hidhni më pas qepën, majonezën, djathin, lëngun e limonit, pak kripë dhe piper të zi.
Shtoni brokolin e gatuar dhe përzijeini mirë të gjithë përbërësit.
Mbushni format e kifleve me masën e përgatitur .
Vendosini në furrë të piqen për rreth 25 minuta në temperaturën 175 gradë.
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
1. Filetot e merlucit pritini në copa të mëdha, hidhini erëza, kripë e piper të zi sipas shijes dhe spërkateni me lëng limoni. Pastaj rrotulloheni nëpër përzierjen e miellit me piper të kuq të bluar, lëshojeni në vaj të...
Në një tigan më yndyrë skuqim djathin të lyer me miell nga të dy anët. Në po atë yndyrë kaurdisim miellin e misrit dhe të grurit. Pasi mielli ka ndryshuar pak ngjyrë shtojmë thelpinjtë e hudhrës dhe ujin. E...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment