Kush do Pasta Carbonara?
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Sugjerojmë:
1.Kombinoni të gjithë përbërësit në një enë dhe i përzieni mirë.
2.Punojeni mirë masën derisa të bëhet kompakte.
3.Hapeni brumin si një petë e zakonshme (pak e trashë).
4.Në varësi të formave që keni, krijoni me to biskotat tuaja të preferuara.
5.I vendosni në një tavë njëra pas tjetrës ku keni shtruar më parë një letër kuzhine.
6.I fusni në furrë në temperaturë 150-160 gradë për gati 20 minuta.
7.Sapo të jenë gati, i nxirrni dhe i shtoni sipër sheqerin pluhur.
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
Në një tenxhere, shkrijmë gjalpin dhe skuqim qepën dhe hudhrën derisa të zbuten. Shtojmë miellin dhe e përziejmë për disa minuta derisa të marrë ngjyrë të lehtë kafe. Gradualisht shtojmë lëngun e perimeve dhe e përziejmë derisa të trashet....
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment