Kush do Pasta Carbonara?
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Sugjerojmë:
1.Parangrohni furrën në 200 gradë së bashku me tavën.
2.Në një procesor ushqimi grini imët stikat.
3.Shtoni më pas tërshërën, vezën dhe mjaltin.
4.Tani shtoni miellin dhe vajin.I përzieni mirë.
5.Merrni një lugë dhe filloni e formoni biskotat duke i vendosur me radhë tek tava.
6.I shtypni sipër me një lugë dhe i vendosni secilës nga 1 stikë.
7.I piqni për 8-12 minuta derisa të kenë marrë një ngjyrë të artë.
8.I lini pak të ftohen para se t’i shijoni!
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
Në një tenxhere, shkrijmë gjalpin dhe skuqim qepën dhe hudhrën derisa të zbuten. Shtojmë miellin dhe e përziejmë për disa minuta derisa të marrë ngjyrë të lehtë kafe. Gradualisht shtojmë lëngun e perimeve dhe e përziejmë derisa të trashet....
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment