Biskota me stika. Pa sheqer të shtuar!

1 filxhan me stika
½ gotë me miell
1 filxhan kafe me vaj luledielli
1 filxhan me tërshërë të thjeshtë
¼ filxhan me gjalpë të shkrirë
¼ filxhan me mjaltë
1 vezë

1.Parangrohni furrën në 200 gradë së bashku me tavën.

2.Në një procesor ushqimi grini imët stikat.

3.Shtoni më pas tërshërën, vezën dhe mjaltin.

4.Tani shtoni miellin dhe vajin.I përzieni mirë.

5.Merrni një lugë dhe filloni e formoni biskotat duke i vendosur me radhë tek tava.

6.I shtypni sipër me një lugë dhe i vendosni secilës nga 1 stikë.

7.I piqni për 8-12 minuta derisa të kenë marrë një ngjyrë të artë.

8.I lini pak të ftohen para se t’i shijoni!

Lini një koment