1.Ngrohni vajin në një tigan në nxehtësi të mesme dhe gatuani fileton deri sa të marrë ngjyrë kafe, 3 deri në 4 minuta.
2.Lëvizeni mishin në anë të tiganit dhe shtoni brokolin, specin, karotat, qepën jeshile dhe hudhrat në qëndër të tiganit. 3.Gatuajini perimet për dy minuta duke i përzierë dhe më pas bashkoni biftekun në përzierje.
4.Shtoni salcën e sojes dhe farat e susamit dhe gatuajini deri sa perimet të zbuten.
5.Pastaj servireni në një pjatë.
Fasulet janë një ushqim i shëndetshëm dhe i shijshëm, por koha e gjatë e gatimit mund të jetë sfiduese, sidomos kur nxitoni. Fatmirësisht, ka një truk të thjeshtë që do t’ju ndihmojë të kurseni kohë! Nëse keni harruar t’i...
Përzierja e përbërësve Në një tas të madh, përziejmë mishin e grirë me karrotën, qepën, hudhrën, majdanozin dhe bukën e thërrmuar. Shtojmë vezën dhe erëzat sipas shijes dhe i përziejmë mirë derisa të bashkohen. Formimi i qofteve Formojmë qoftet...
Në një tas, përziejmë majanë me ujin e vakët dhe sheqerin. E lëmë të qëndrojë për 10 minuta derisa të krijohen flluska. Shtojmë miellin, kripën dhe vajin. E punojmë brumin derisa të bëhet elastik. E mbulojmë dhe e lëmë...
Lini një koment