Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Sugjerojmë:
Në një tas përzieni verën e bardhë me salcë soje.
Marinoni filetot me kripë dhe piper.
Nxehni vaj ulliri pak në tigan dhe vendosni mishin të piqet në të dyja anët.
Hiqeni dhe lëreni të qëndrojë për 5 minuta gjatë gatimit të salcës.
Në të njëjtin tigan, hidhni verë dhe salcën e sojes dhe lerin të gatuhet.
Shtoni gjalpë dhe gatuajeni deri sa të shkrihet.
Shtoni hudhër, xhenxhefil dhe qepë.
Kthejeni mishin në tigan dhe përzijeni sa të vishet mirë me salcë.
Shërbyer me patate.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment