Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
1.Në një kavanoz të vogël, kombinoni hudhër, xhenxhefil, sheqer, salcë soje dhe lëng limoni, pastaj marinojini me piper dhe shkundni mirë.
2.Mbi nxehtësinë e lartë, vini një tigan të mesëm me vaj.
3.Kur vaji të jetë gati shtoni biftekun dhe gatuajeni, rreth 3 minuta në secilën anë.
4.Transferojini në një tavolinë prerje, hidhni kripë dhe piper dhe lereni të pushojë.
5.Ulni ngrohjen, pastaj shtoni salcë në tigan dhe pastaj shtoni brokoli.
6.Shtoni pak kripë dhe piper dhe lereni të ziejë për disa minuta.
7.Ndërkohë, ndajeni biftekun në feta.
8.Ndani oriz në mes të tiganit dhe shtoni biftekun.
9.Kur brokoli është gatuar, shtojeni pranë biftekut dhe rreshkisni salcën mbi biftek dhe brokoli.
10.Garnizoni me qepë të prera në feta të holla dhe fara susami.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento