Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Shumë e thjeshtë për t'u bërë dhe shumë e rekomandueshme për të fuqizuar sistemin imunitar!
Lani salmonin dhe e lini të thahet. Më pas e mbuloni me një letër alumini.
Të gjithë përbërësit i përzieni bashkë në një tas dhe ia shtoni salmonit. E përzieni pak me dorë në mënyrë që të marinohet siç duhet.
E fusni në furrën e parangrohur 10 minuta në 200 gradë.
Më pas ia hiqni letrën e aluminit dhe e lini edhe 7 minuta në furrë.
Në fund e nxirrni nga furra duke e servirur në pjatë me asparag dhe ½ limon. Do ju shijojë pa masë!
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment