Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
1.Përgatitni një tigan dhe vendoseni në ngrohje të mesme.
2.Lyejeni tiganin me vaj dhe fusni fetat e ananasit të skuqen rreth 3 minuta sa të marrin ngjyrë kafe.
3.Ndërsa ananasi gatuhet në një enë shtoni mascarpone dhe vanilje duke i përzier.
4.Në një tas tjetër përzjeni nutella dhe kremin dhe i vendosni në një mikrovalë për rreth 2 minuta që të përzihen më mirë.
5.Transferoni fetat e ananasit në një pjatë të madhe.
6.Hidhni dhe përzierjen e ngrohtë të nutellës me krem.
7.Pastaj hidhni dhe përzierjen e mascarpones dhe sipër shtoni arrat e grira.
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Qëro dhe prej kastravecët në feta shumë të holla ose gri i trashë. Vendosi në një tas, shto pak kripë dhe lëri 5 minuta të nxjerrin ujin e tepërt. Ndërkohë, përziej kosin me hudhrën, lëngun e limonit, pak kripë,...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment