Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Lani mirë pjeshkët dhe pomodorinit.
Pjeshkët i prisni në feta-feta, ndërsa pomodorinit i prisni përgjysmë.
I vendosni në një tavë dhe i fusni në furrë për 5 minuta, në temperaturë 180 gradë.
Ndërkohë në një enë bashkoni lëngun e portokallit, mustardën, mjaltin, vajin e ullirit, kripën dhe piperin.
I përzieni mirë për të krijuar një salcë.
Nxirrni nektarinën dhe domatet nga furra. I vendosni në një tas të madh dhe sipër i shtoni misrat, rikotën, borzilokun dhe salcën.
E përzieni mirë sallatën dhe ç’prisni? Erdhi koha për ta ngrënë me një frymë....
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment